SWEAT Wallet Learn Quiz Answers

SWEAT Wallet Learn Quiz Answers

The SWEAT Wallet app now has a learn section where you can earn free SWEAT just for answering correctly. You will earn 1 free SWEAT per quiz.

If you don’t know, the SWEAT wallet is a companion app to Sweatcoin, which pays you to walk and exercise.

If you get a question wrong, you need to start right back at the beginning of the quiz, so avoid wasted time and use our handy list of correct answers below:

SWEAT Wallet Learn Quiz Answers

Below we have all of the correct answers to the quizzes in the SWEAT wallet learn and earn section. Each quiz rewards you with a cool 1 free SWEAT. Probably the easiest free crypto that you’ll ever make.

Quiz 1: What is SWEAT?

SWEAT Quiz 1 deals with some very basic questions about SWEAT. You will earn 1 free SWEAT for answering all 5 questions correctly. We’ve outlined the correct answers for you below:

Question 1: Can someone other than you control your SWEAT?
Answer: No, just me.

Question 2: What is SWEAT backed by?
Answer: Human physical movement.

Question 3: Is physical movement valuable?
Answer: Yes, it keeps us healthy and more productive.

Question 4: How many extra steps per day can you convert into $SWEAT after upgrading to Sweatcoin Premium?
Answer: 1,000 steps.

Question 5: SWEAT minting…
Answer: Becomes more difficult over time.

Quiz 2: Why are we Here? Digital Ownership

SWEAT Quiz 2 deals with some digital ownership and self-custody. You will earn 1 free SWEAT for answering all 8 questions correctly. The quiz has a strange mistake where the first 4 questions are repeated! So questions 1-4 are the same as 5-8, this is not a mistake in our list below! We’ve outlined the correct answers for you below:

Question 1: What is self-custody?
Answer: A way of truly owning something.

Question 2: Is self-custody possible on the internet today?
Answer: Not really.

Question 3: Who holds your data and assets on the internet?
Answer: Companies and governments.

Question 4: What is web3?
Answer: A new generation of the internet which allows self-custody of digital things.

Note: In this SWEAT quiz in the app, they accidentally duplicate the first 4 questions again! We’ve included them below as you will need to answer them again to get your 1 free SWEAT.

Question 5: What is self-custody?
Answer: A way of truly owning something.

Question 6: Is self-custody possible on the internet today?
Answer: Not really.

Question 7: Who holds your data and assets on the internet?
Answer: Companies and governments.

Question 8: What is web3?
Answer: A new generation of the internet which allows self-custody of digital things.

Quiz 3: Growing Your SWEAT

SWEAT Quiz 3 deals with the concept of staking and growing your SWEAT in jars. You will earn 1 free SWEAT for answering all 6 questions correctly. We’ve outlined the correct answers for you below:

Question 1: What are SWEAT growth jars?
Answer: A way of growing SWEAT by locking it away for some time.

Question 2: What two inputs do you need to make?
Answer: Time period and the amount of $SWEAT.

Question 3: Growth jars are…
Answer: …are not entirely risk free and there is a small chance of not getting all of your capital or yield back.

Question 4: The yield is generated from…
Answer: …the profit from operational activities of the business.

Question 5: What percentage of yield will you(r) earn after 6 months on the 6% per annum jar?
Answer: 3%. (This is a trick question, because it is 6% per year, and the question asks for 6 months, so half of the yearly percentage).

Question 6: What is the most popular Growth jar?
Answer: 12%/12 months.

Quiz 4: How do we Self-Custody

SWEAT Quiz 4 deals with self-custody again. This quiz is a bit of a grammatical mess but it’s still free crypto! You will earn 1 free SWEAT for answering all 4 questions correctly. We’ve outlined the correct answers for you below:

Question 1: What’s a crypto wallet for?
Answer: It helps you control your digital things and interact with the blockchain.

Question 2: How do you self-custody digital things?
Answer: By controlling a secret phrase.

Question 3: Can you share the secret phrase?
Answer: Sharing the secret phrase can lead to your assets being lost.

Question 4: Can you change your secret phrase in Sweat Wallet?
Answer: Yes.

Quiz 5: What is Burning?

SWEAT Quiz 5 is focussed around the concept of burning crypto and removing those coins/tokens from the supply. As usual, you’ll get 1 free SWEAT for answering all 4 questions correctly. Correct answers below:

Question 1: What does burning crypto do?
Answer: Decreases circulating supply.

Question 2: Can I vote on burn events?
Answer: Yes, my voice matters.

Question 3: What % of profits has Sweat Economy pledged to buy $SWEAT?
Answer: 50%.

Question 4: Does $SWEAT minting change over time?
Answer: Yes, it takes more steps per token.

Quiz 6: Web3 Domains Demystified

SWEAT Quiz 6 covers Web3 domains, what they are, and what the benefits are to you. This SWEAT quiz contains only 3 questions but you will receive the usual 1 SWEAT for answering correctly. Correct answers below:

Question 1: What is a Web3 Domain?
Answer: Domains that live on the blockchain that are fully owned and controlled by you.

Question 2: What can I do with my Web3 Domain?
Answer: All of the above, and more!

Question 3: True or False: Web3 Domains provide openness, transparency, and enhanced security as only the owner can make updates.
Answer: True.

And there you have it, another 1 SWEAT earned in a matter of minutes!

Quiz 7: NEAR: Who's the BOS?

SWEAT Quiz 7 is focused on the NEAR cryptocurrency rather than SWEAT itself. It contains 4 questions and you will be rewarded with 0.1 NEAR rather than the usual SWEAT. The NEAR crypto will be added to your SWEAT wallet as normal though.

Let’s take a look at the answers to the NEAR questions:

Question 1: What is NEAR Protocol?
Answer 1: A secure, scalable, and sustainable proof-of-stake blockchain.

Question 2: What is the role of validators in NEAR’s proof-of-stake system?
Answer 2: Verifying transactions and securing the network.

Question 3: How does NEAR Protocol achieve scalability through sharding?
Answer 3: By splitting transaction processing across multiple nodes.

Question 4: What is the purpose of the Blockchain Operating System (BOS) in NEAR Protocol?
Answer 4: Simplifying the onboarding experience into the open web.

And with that, you’ll have earned 0.1 NEAR. The quiz also notes that it may take some time for your NEAR to appear so don’t worry if it is not instantly visible in your wallet.

Quiz 8: Secure Your Crypto

SWEAT Quiz 8 runs through the security aspects of crypto in general and how to keep your assets safe. It contains 4 questions, which if you answer all correctly, earns you 1 SWEAT. As with previous quizzes, the SWEAT you earn will be added to the balance in your wallet.

Now, onto the answers for the “Secure Your Crypto” SWEAT quiz:

Question 1: How is Crypto security different?
Answer 1: Only I have a copy of my private key.

Question 2: What can I do to secure my Crypto?
Answer 2: Use a hardware wallet.

Question 3: Can Sweat Economy reset my private key?
Answer 3: No, only I have access to my account.

Question 4: Which of these is a Hardware Wallet brand?
Answer 4: Ledger.

And it’s as easy as that, enjoy your free SWEAT, added directly to your wallet!

SWEAT Wallet New Quizzes

As new quizzes are made available in the SWEAT wallet, we’ll update this article. So, make sure to check back and save yourself some time by snagging the correct answers before you answer the quizzes.

Similar Ways to Earn

Coinbase has a similar learn and earn setup, so check that out for even more free crypto. As usual, we have you covered with those quiz answers too:

Conclusion

The SWEAT wallet learn to earn program is a great way to earn some free crypto. Each quiz bags you 1 free SWEAT and can help you reach thresholds to enter various rewards draws in the app.

Check out our Sweatcoin review and guide to learn how to maximize your profits with the app.

Don't Stop Now! Learn to Earn For Free:

Here at Earnologist, we have tons of guides and ways to earn extra cash that can help you bump up your savings or even become financially independent.

Start Your Earning Journey Today!

More Money-Making Guides

Is Talent Desire a legit way to earn money online? Find out in our full Talent Desire review if their typing jobs can make you extra cash or if it is fake.

Branded Surveys allows you to earn money with high paying surveys and low DQ rates.

American Consumer Opinion review and earning guide. Is ACOP legit and can you earn money with surveys? Find out everything you need to know.

Sermo review and earning guide. Can physicians earn extra cash with medical surveys on Sermo? Is it legit and how to maximize your profits.

Newsletter Make Money Online v3

Exclusive opportunities to EARN online direct to your inbox!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.